Partiossa nautit luonnosta ja opit liikkumaan siellä turvallisesti ja luontoa kunnioittaen, saat uusia kavereita ja unohtumattomia kokemuksia yhdessä heidän kanssaan. Nokian Eräveikkojen uusien jäsenten infotilaisuus järjestetään Koskenmäki-talolla (Orelinkatu 8) 16.8. klo 18.00.

Aloita uusi harrastus ja tule partioon. Partiossa rakennat luontosuhdetta, saat kansainvälisiä kokemuksia ja tutustut uusiin kavereihin niin omalla paikkakunnallasi kuin ympäri Suomenkin. Partio on kaikille avoin harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partioryhmät tapaavat yleensä kerran viikossa. Lisäksi ryhmän kanssa tehdään erilaisia retkiä lähelle ja kauas. Partiolaisena osallistut oman ryhmän ja lippukunnan eli Nokian Eräveikkojen tapahtumiin. Lisäksi voit osallistua myös piirin (Hämeen Partiopiiri) ja valtakunnallisen keskusjärjestön eli Suomen Partiolaisten tapahtumiin ja koulutuksiin. Erilaisia tapahtumia ja koulutuksia löytyykin ihan kaiken ikäisille.

Nokian Eräveikoissa on järjestetty eräpainoitteista partiotoimintaa eli liikkumista ja toimimista luonnossa jo vuodesta 1949. Toimintaan pääsee parhaiten mukaan tulemalla 16.8. klo 18.00 uusien jäsenten infoiltaan. Mikäli kuitenkaan et pääse paikanpäälle, voit laittaa viestiä lippukunnan ohjelmajohtajalle Anna-Emilialle (amelia.piirainen @ partio.fi).

Uusien sudenpentujen ryhmään tarvitaan myös aikuisia ohjaamaan laumaa. Partiotaustaa tai tiettyä osaamista ei tarvita – lippukunnasta saa tarvittavat opastukset ja koulutukset. Partio on mielenkiintoinen ja mukaansatempaava harrastus myös aikuisille! Lippukunnassamme vallitsee mahtava yhteisen tekemisen meininki, joten rohkeasti vain mukaan!

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme! Voit jättää jäsenhakemuksen tai kysyä lisää infotilaisuudessa 16.8.