Tulevan partiosyksyn ilmoittautumis- ja infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 16.8.2032 klo 18.00 Koskenmäki-talossa (Orelinkatu 8). Lapset tulevat tilaisuuteen yhdessä huoltajan kanssa. Ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Partiotoimintaan otetaan mukaan kaikenikäisiä kouluikäisestä alkaen. Toiminnan mahdollistamiseksi tarvitaan mukaan myös aikuisia vapaaehtoisia (tehtäviin saa koulutuksen eikä aiempaa partiokokemusta tarvita). Aikuisille on tarjolla monenlaisia tehtäviä kokousten vetämisestä retkien avustamiseen. Ilman aikuisia emme voi tarjota harrastusta lapsille ja nuorille. Aikuisille on mahdollisuuksia osallistua toimintaan myös muutoin, kuin ryhmiä vetämällä. Kysy rohkeasti lisää esim. infotilaisuudessa.

Perhepartioon on mahdollista liittyä alle kouluikäisten lasten yhdessä huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa retkeillen Pirkanmaalla. Myös perhepartiosta saat lisätietoa infotilaisuuksissa.

Aktiivinen erälippukuntamme järjestää toimintaa kaikille ikäluokille perhepartiosta aikuisiin. Harrastamme niin partiokololla, kisoissa kuin luonnossakin, sillä lippukunnallamme on käytössään oma leirialue, partiokämppä sekä venevaja. Retkeilemme, leireilemme ja kisaamme säännöllisesti kaikissa ikäluokissa. Vaalimme perinteitä, mutta luomme myös uusia toiminnan jatkuvasti kehittyessä. Etsimme mukaan kaiken ikäisiä partiolaisia, myös aikuisia, jotka toivotamme lämmöllä mukaan toimintaan!