Kiinnostaisiko käsin nokialla valmistettu kahvi, laadukas tee tai upeat vesilahtelaiset joulukuuset? Nokian Eräviekot myyvät kaikkia näitä osana varainhankintaansa.

Ensi vuonna Nokian Eräveikkojen kaikki 2013 syntyneet ja sitä vanhemmat jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan Saaga-juhlavuosileirille Lappiin. Jotta leirin kustannukset pysyisivät mahdollisimman alhaisina ja kaikilla halukkailla perheillä olisi mahdollisuus osallistua leirille, teemme ennen leiriä paljon varainhankintaa.

Nyt ennen joulua myymme käsin nokialla valmistettua kahvia sekä laatuteetä. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti pieniksi joululahjoiksi, muistamisiksi opettajille tai piristämään omaa päivää.

Teetä ja kahvia

Eräveikon taukokahvi
Paikallisen Tampereen Paahtimon keskipaahtoinen herkkukahvi, joka sopii nautittavaksi niin retkieväänä kuin työpaivän lomassa. Juodaan nauttien. Hinta 13 €/200 g.

Eräveikon aamukaramelli
Teeleidin laadukas musta irtotee, jossa makuna karpalo ja kermakaramelli. Makea herätys aamuun tai iltapäivän herkkuhetki. (Sis. laktoosia ja glukoosia vehnästä.) Paino 60 g. Hinta 7 €/pkt.

Koiton pelastus
Teeleidin pirteä vihreä irtotee, jossa maistuu appelsiini ja tyrni.
Pelastaa vähän sateisemmankin vaelluksen tai hankalamman päivän. Paino 60 g. Hinta 7 €/pkt.

Hirvipääskyn iltatee
Teeleidin rooibos, jossa makuna mansikka ja vanha vanilja. Sopii kofeiinittomana myös iltahetkiin yksin tai ystävien kanssa. Paino 60 g. Hinta 7 €/pkt.

Tilaaminen

Tilaa teet ja kahvit tällä lomakkeella: bit.ly/noer-tilaus. Voit myös ladata mainoksen jaettavaksi esim. työpaikoille. Maksusta voidaa

Kotimaiset joulukuuset

Perinteisesti lippukuntamme myy myös joulukuusia Sorvan Shellin pihassa 16.-22.12. Laadukkaat käsin leikatut kuuset tulevat Vesilahdelta, Ramsöön kylästä. Kuuset ovat komeita, tuuheita ja kestävät hoidettaessa pitkälle tammikuuhun. Kuusien hinta 50 €/kpl, erikoiskorkeat kuuset erillisestä tilauksesta erilliseen hintaan. Kuusimyynti avoinna arkisin 16-19 ja la-su 10-17.