Syksyn 2022 ilmoittautumis- ja infotilaisuudet

Ilmoittautumis- ja infotilaisuudet järjestetään samaan aikaan keskiviikkona 17.8.2022 klo 18.00. Koskenmäen osalta Koskenmäki-talossa (Orelinkatu 8) ja Tottijärven/Vahalahden toiminnan osalta Vahalahden koululla (Sarkolantie 476, 37180 Sarkola). Lapset tulevat tilaisuuksiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Partiotoimintaan otetaan mukaan kaikenikäisiä kouluikäisestä alkaen. Toiminnan mahdollistamiseksi tarvitaan mukaan myös aikuisia vapaaehtoisia (tehtäviin saa koulutuksen eikä aiempaa partiokokemusta tarvita). Aikuisille on tarjolla monenlaisia tehtäviä kokousten vetämisestä retkien avustamiseen. Ilman aikuisia emme voi tarjota harrastusta lapsille ja nuorille. Aikuisille on mahdollisuuksia osallistua toimintaan myös muutoin, kuin ryhmiä vetämällä. Kysy rohkeasti lisää esim. infotilaisuudessa.

Perhepartioon on mahdollista liittyä alle kouluikäisten lasten yhdessä huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa retkeillen Pirkanmaalla. Myös perhepartiosta saat lisätietoa infotilaisuuksissa.