Syksyn 2020 ilmoittautuminen

Kevään aikana kasvokkain tapahtuva partiotoiminta on ollut katkolla. Syksyn tullen toiminta jatkuu kuitenkin näillä näkymin normaalisti.

Ilmoittautumis- ja infotilaisuudet järjestetään ke 19.8.2020 klo 18 Kosken mäen osalta Koskenmäki-talossa (Orelinkatu 8) ja samaan aikaan Tottijärven / Vahalahden toiminnan osalta Vahalahden koululla  (Sarkolantie 476, 37180 Sarkola). Lapset tulevat tilaisuuksiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkoilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Partiotoimintaan otetaan mukaan kaikenikäisiä tyttöjä ja poikia kouluikäisestä alkaen. Toiminnan mahdollistamiseksi tarvitaan mukaan myös aikuisia vapaaehtoisia (tehtäviin saa koulutuksen eikä aiempaa partiokokemusta tarvita). Aikuisille on tarjolla monenlaisia tehtäviä kokousten vetämisestä retkien avustamiseen. Ilman aikuisia emme voi tarjota harrastusta lapsille ja nuorille.

Perhepartioon on mahdollista liittyä alle kouluikäisten lasten yhdessä huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa retkeillen Pirkanmaalla.